Diensten

Advies

A kantoor kan advies bieden bij fiscale-, administratieve-, financiële-, bedrijfseconomische-, personeel technische en automatisering technische vraagstukken. Daarnaast kijken wij graag met u hoe we optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die de wet biedt, om zo het beste uit uw onderneming te halen.

Maak vrijblijvend een eerste afspraak. In bepaalde gevallen zullen wij beroep doen op een accountant of fiscalist, hiervoor ontvangt u vooraf een begroting.

Financiële administratie

De financiële administratie is behalve dat deze wettelijk verplicht is, ook nuttig voor het verkrijgen van inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Zodat u kunt reageren op ontwikkelingen en kansen.

A kantoor verzorgt de gehele administratie voor u inclusief de bijbehorende controle en het opstellen van de jaarrekening. U kunt er ook voor kiezen de administratie zelf te voeren in exact online.  

Salarisadministratie

Wij ondersteunen en begeleiden bij het voeren van salarisadministraties. Met uw maandelijkse mutaties stellen wij de salarisstroken en de loonaangiften voor u op.  

Fiscale aangiftes

Wij verzorgen aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting, rekening houdend met de faciliteiten die de wetgever ons biedt.

Contact informatie

Europalaan 500, (Unit 3.W.4), 3526 KS Utrecht  

Tel: 030 - 601 88 00

info@a-kantoor.nl

Map

Route

Google Maps