Over A-kantoor

A-kantoor is een klein en dynamisch fiscaaladvies- en administratiekantoor in Utrecht en omgeving, dat starters, ZZP-ers en MKB-ers adviseert op het gebied van administratie, belastingen, salarissen en administratieve automatisering. Met onze bedrijfscoaching programma's en trainingen willen wij graag onze kennis en ervaring met u delen. En met detachering van personeel kunnen wij u (tijdelijk) bijstaan met administratieve werkzaamheden.

Ontwikkelingen in de informatie- en communicatietechnologie volgen elkaar snel op. Dit biedt vele mogelijkheden om uw gehele organisatie en administratie efficiënter, eenvoudiger en overzichtelijker in te richten.

Onze kracht zit in de combinatie van expertise op het gebied van administratieve automatisering en boekhouding. We helpen u graag bij het inrichten van uw netwerk en administratieve omgeving. Daarnaast kunnen wij ook uw gehele administratie uit handen nemen. Tot slot kunnen onze boekhouders u van professioneel financieel advies voorzien.

Onze expertise is opgebouwd uit meer dan 15 jaar ervaring in zeer diverse markten en voor de meest uiteenlopende organisaties. Door kritisch te kijken naar de huidige gang van zaken in uw organisatie, neemt u de eerste stap op weg naar verbetering.

Contact informatie

Europalaan 500, (Unit 3.W.4), 3526 KS Utrecht  

Tel: 030 - 601 88 00

info@a-kantoor.nl

Map

Route

Google Maps