Werkwijze

Elektronische aanlevering 

Gegevens ten behoeve van uw administratie kunt u aanleveren via uw persoonlijk e-mailadres of een app op uw telefoon. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor of kunt u uw stukken per post sturen. We spannen ons in om deze zo spoedig mogelijk in uw administratie te verwerken. Voor de uitvoering van onze werkzaamheden maken we gebruik van Exact online, InformerOnline, Basecone en Visionplanner. Voor tarieven zie pagina tarieven.

Exact online

Samenwerken met Exact online in de cloud, dit kan met een eigen licentie. Voor tarieven: https://www.exact.com/nl/exact-online/prijzen/

Basecone

Een optie is bij de factuurverwerking gebruik te maken van Basecone. Basecone zorgt voor een eenvoudig, snelle en gemakkelijke factuurverwerking. Hoe werkt het? Basecone herkent per e-mail of per app ontvangen documenten, doet een boekingsvoorstel die vervolgens moet worden gecontroleerd en geaccordeerd, vervolgens wordt de boeking geïmporteerd in het boekhoudsysteem. 

Informer Online

Sinds kort werkt A-kantoor ook met InformerOnline. Een dynamisch boekhoudprogramma die u helpt snel op ontwikkelingen en kansen in te spelen. Naast het sturen van bonnen en facturen met de InformerApp, biedt InformerOnline de mogelijkheid zelf te factureren, bankbestanden in te lezen en direct te koppelen aan uw facturen. Nieuwsgierig geworden bekijk de demo en/of de website! https://www.informer.nl/online-boekhouden/prijzen/

Financiële rapportages op maat

Visionplanner

Inzicht in uw onderneming? Dit kan door Exact online te raadpelen, ook is het mogelijk gebruik te maken van visionplanner. Visionplanner heeft een rechtstreekse koppeling met de financiële administratie. In een overzichtelijk dashboard worden tussentijdse cijfers weergegeven, ook kunt u inzoomen op de onderliggende cijfers. Bij de pro licentie kunt u onder andere ook gebruik maken van de functies consolidatie, begroting en prognose. Voor tarieven zie pagina tarieven.

Contact informatie

Europalaan 500, (Unit 3.W.4), 3526 KS Utrecht  

Tel: 030 - 601 88 00

info@a-kantoor.nl

Map

Route

Google Maps